onze camping

Onze camping beschikt over 15 ruime plekken met eigen stroomaansluitingen en WIFI. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen, met gratis warm en koud water. De camping is eenvoudig van opzet, maar ligt in een mooie en rustige omgeving, maar toch goed bereikbaar.

SPEL EN SPORT

Voor de allerkleinsten is er een zandbak en een wip in het midden van de camping. Direct naast de camping is een Jeu de Boules baan. Als er geen trainingen zijn van de plaatselijke Jeu de Boules club, kan de baan gratis door onze campinggasten worden gebruikt.

In de nabijheid van de camping vindt u onder meer een kanoverhuurbedrijf, tennisvelden (net buiten het dorp), en op ongeveer 3 kilometer afstand een zwemstrandje genaamd “De Vlinderslag”. Dat bevindt zich achter het Van der Valk hotel, bij afslag 8 (Wolvega) van de A32.

Via het mededelingenbord in de kiosk houden wij u op de hoogte van de evenementen in de buurt. Ook kunt u eens kijken op de website van Plaatselijk Belang Oldeholtpade. Uiteraard vertelt onze campingbeheerder u ook graag het een en ander over de omgeving en wat er te doen is.

EVENEMENTENTERREIN

Behalve de camping heeft de “Vereniging Plaatselijk belang” ook nog een stuk grond in bezit van bijna 2 hectare, dat gebruikt wordt als evenemententerrein voor het dorp. Het terrein ligt achter de camping en kan voor een weekend of een week voor diverse activiteiten worden gehuurd. Het evenemententerrein is uitermate geschikt voor groepen, clubs en verenigingen die graag over flink wat ruimte willen beschikken.

Voor meer informatie neemt u contact op met de beheerder van de camping en het evenemententerrein

WANDELROUTES

Deze wandeltochten door en rond het dorp Oldeholtpade tonen u het karakteristieke landschap van de Stellingwerven in volle glorie. De drie wandeltochten zijn uitgezet door de vereniging van Plaatselijk Belang Oldeholtpade en gaan zowel over verharde wegen alsook over zandpaden. De routes zijn beschreven door Geert Lantinga en Freddie de Vries (cultuur historische wetenswaardigheden).

Hoewel wij geprobeerd hebben de route zo nauwkeurig mogelijk uit te zetten, te beschrijven en te onderhouden kan Plaatselijk Belang Oldeholtpade geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele fouten of veranderde omstandigheden. De wandelroutes bieden u een waardevolle handleiding aan voor een nadere kennismaking met de natuur en cultuur van het dorp Oldeholtpade.

Tot slot nog een verzoek: Oldeholtpade biedt u rust en ruimte, dat willen we u niet onthouden. Maar weest alstublieft zuinig op de natuur en laat geen afval achter.

Kijk bij wandelroutes voor een volledige beschrijving.

Minicamping Oldeholtpade is lid van de VEKABO   Vekabo en de ANWB   ANWB