Onze camping beschikt over 15 ruime plekken met eigen stroomaansluitingen en WIFI. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen, met gratis warm en koud water. De camping is eenvoudig van opzet, maar ligt in een mooie en rustige omgeving, en toch goed bereikbaar.

SPEL EN SPORT

Voor de allerkleinsten is er een zandbak en een wip in het midden van de camping. Direct naast de camping is een Jeu de Boules baan. Als er geen trainingen zijn van de plaatselijke Jeu de Boules club, kan de baan gratis door onze campinggasten worden gebruikt.

In de nabijheid van de camping vindt u onder meer een kanoverhuurbedrijf, tennisvelden (net buiten het dorp), en op ongeveer 3 kilometer afstand een zwemstrandje genaamd “De Vlinderslag”. Dat bevindt zich achter het Van der Valk hotel, bij afslag 8 (Wolvega) van de A32.

Via het mededelingenbord in de kiosk houden wij u op de hoogte van de evenementen in de buurt. Ook kunt u eens kijken op de website van Plaatselijk Belang Oldeholtpade. Uiteraard vertelt onze campingbeheerder u ook graag het een en ander over de omgeving en wat er te doen is.

EVENEMENTENTERREIN

Behalve de camping heeft de “Vereniging Plaatselijk belang” ook nog een stuk grond in bezit van bijna 2 hectare, dat gebruikt wordt als evenemententerrein voor het dorp. Het terrein ligt achter de camping en kan voor een weekend of een week voor diverse activiteiten worden gehuurd. Het evenemententerrein is uitermate geschikt voor groepen, clubs en verenigingen die graag over flink wat ruimte willen beschikken.

Voor meer informatie neemt u contact op met de beheerder van de camping en het evenemententerrein